Термос дитячий Thermos для їжі 290мл - пірат
Опис продукту
Вакуумний харчовий термос з нержавіючої сталі об'ємом 290 мл. Термос має широке горлечко для зручного зачерпування їжі безпосередньо з термоса. Кришка термоса перфорована для полегшення відкривання. Дно термоса захищене міцною нековзною ніжкою.
Параметри термоса для їжі
- Об'єм: 290 мл
- Висота: 115 мм
- Діаметр: 90 мм
- Діаметр горловини: 66 мм
- Вага: 320 г
- Зберігає температуру: 5 годин для рідини**
- Зберігає холод: 7 годин для рідини**
**Вимірювання характеристик ізоляції проводиться за допомогою чистої води. Тривалість часу, протягом якого вміст термоса залишатиметься гарячим/холодним, залежить від теплоємності їжі. Можна сказати, що чим більше води містить їжа, тим вища її теплоємність і тим довше вона залишатиметься гарячою/холодною в термосі. Наприклад, суп залишається гарячим/холодним довше, ніж рис. Час, протягом якого їжа залишається гарячою/холодною в термосі, можна збільшити, попередньо нагріваючи/охолоджуючи внутрішні стінки термоса гарячою/холодною водою - див. інструкцію.
Підсумок
- Thermos двостінна вакуумна ізоляція - максимальна теплоізоляція.
- Створена для дітей - корпус термопляшки виготовлений з міцної нержавіючої сталі, що знищує бактерії.
- Водонепроникний ковпачок.
- Широка горлянка
- Легкий і компактний дизайн, легко поміщається в рюкзак або коляску.
- Призначений для щоденного використання.
- Повний асортимент запасних частин.
- Без вмісту бісфенолу.
Особливості:
- Об'єм: 290 мл
- Висота: 115 мм
- Діаметр: 90 мм
- Діаметр горловини: 66 мм
- Вага: 320 г
- Зберігає температуру: 5 годин для рідини**
- Зберігає холод: 7 годин для рідини**
- Thermos двостінна вакуумна ізоляція - максимальна теплоізоляція.
- Створена для дітей - корпус термопляшки виготовлений з міцної нержавіючої сталі, що знищує бактерії.
- Водонепроникний ковпачок.
- Широка горлянка
- Легка і компактна конструкція, добре поміщається в рюкзаку або дитячому візку.
- Призначений для щоденного використання.
- Легко миється, можна мити в посудомийній машині.
Поділись своїм досвідом з іншими
Додайте реакцію на коментар: