Summit To Eat - яловичина тушкована у власному соку з картоплею
Опис продукту
Картопля (39%) / тушкована яловичина (10%) / морква (11%) / стручкова квасоля (11%) / цибуля (11%) / ріпакова олія, томатна паста, кукурудзяне борошно, сіль, білий перець.
Підготовка:
1. Відірвіть край пакета.
2. Вийміть мішок з поглиначем кисню (незаймистий мішок, що містить вологопоглинаючий оксид заліза).
3. Налийте в пакет гарячу воду (360 мл) і перемішайте.
4. Закрийте пакет і залиште вміст для регідратації.
5. Через 8 хвилин перемішати або приправити.
Їжу можна їсти прямо з пакета або подавати на тарілці за бажанням.
Без використання штучних консервантів:
Завдяки використанню натуральних інгредієнтів, страви Summit to Eat мають чудовий природний аромат.
У чому переваги заморожених продуктів?
Зовнішній вигляд - продукти сублімаційного сушіння зберігають свою первинну форму і текстуру, на відміну від продуктів повітряного сушіння, які стискаються і зморщуються через високу температуру обробки. Просто додайте води, і за лічені хвилини їжа повернеться до свого первісного вигляду.
Смак - вони смакують так само добре, як і свіжі. Заморожування видаляє воду, а не смак. Таким чином, сублімовані продукти зберігають практично всі свої смакові якості, вітаміни та поживні речовини.
Вага - важить менше, ніж свіжий. Заморожування дозволяє позбутися 98% води, що міститься в продуктах. Це значно зменшує вагу, полегшуючи маніпуляції та знижуючи транспортні витрати. Наприклад, 10 кг полуниці після заморожування важать лише 1 кг - одна десята від початкової ваги! Однак вони можуть швидко відновити свою початкову вагу.
Тривалий термін зберігання - заморожені продукти можуть зберігатися кілька років при кімнатній температурі без пошкоджень і псування. Термін придатності - 7 років з дати виготовлення.
Низька вартість зберігання - оскільки їх можна зберігати при кімнатній температурі, вони не потребують дорогих холодильних камер, що значно здешевлює зберігання.
Вага пакета: | 118 g |
Вага після приготування: | 478 g |
Енергетична цінність: | 622 Ккал |
Білок: | 23.5 g |
Вуглеводи: | 45.9 g |
З яких цукор: | 7.6 g |
Жири: | 36.2 g |
З яких жирні кислоти: | 5.8 g |
Волокно: | 9.5 g |
Макс. термін придатності від дати виготовлення: | 7 років |
Поділись своїм досвідом з іншими
Додайте реакцію на коментар: