Summit To Eat - макарони з сиром - Big Pack
Опис продукту
Макаронні вироби (пшениця) (16%) / незбиране молоко (28%) / вершки (молоко) (20%) / цибуля ріпчаста (10%) / сир червоний лестер (молоко) (7%) / сир чеддер (молоко) (7% ) / сир моцарела (молоко) (3%) / ріпакова олія, кукурудзяне борошно, сіль, білий перець.
Підготовка:
1. Відірвіть край пакета.
2. Вийміть мішок з поглиначем кисню (незаймистий мішок, що містить вологопоглинаючий оксид заліза).
3. Налийте в пакет гарячу воду (305 мл) і перемішайте.
4. Закрийте пакет і залиште вміст для регідратації.
5. Через 8 хвилин перемішати або приправити.
Їжу можна їсти прямо з пакета або подавати на тарілці за бажанням.
Без використання штучних консервантів:
Завдяки використанню натуральних інгредієнтів, страви Summit to Eat мають чудовий природний аромат.
У чому переваги заморожених продуктів?
Зовнішній вигляд - продукти сублімаційного сушіння зберігають свою первинну форму і текстуру, на відміну від продуктів повітряного сушіння, які стискаються і зморщуються через високу температуру обробки. Просто додайте води, і за лічені хвилини їжа повернеться до свого первісного вигляду.
Смак - вони смакують так само добре, як і свіжі. Заморожування видаляє воду, а не смак. Таким чином, сублімовані продукти зберігають практично всі свої смакові якості, вітаміни та поживні речовини.
Вага - важить менше, ніж свіжий. Заморожування дозволяє позбутися 98% води, що міститься в продуктах. Це значно зменшує вагу, полегшуючи маніпуляції та знижуючи транспортні витрати. Наприклад, 10 кг полуниці після заморожування важать лише 1 кг - одна десята від початкової ваги! Однак вони можуть швидко відновити свою початкову вагу.
Тривалий термін зберігання - заморожені продукти можуть зберігатися кілька років при кімнатній температурі без пошкоджень і псування. Термін придатності - 7 років з дати виготовлення.
Низька вартість зберігання - оскільки їх можна зберігати при кімнатній температурі, вони не потребують дорогих холодильних камер, що значно здешевлює зберігання.
Вага пакета: | 197g |
Поділись своїм досвідом з іншими
Додайте реакцію на коментар: